| Onafhankelijk Advies & Begeleiding bij Schuldenproblematiek |

'Samen zorgen we ervoor dat je de controle terugkrijgt over je financiën'Iemand die lacht, is niet per se vrolijk.

En iemand die niet veel zegt, heeft misschien heel veel te vertellen.

Je weet niet wat er in iemands hoofd omgaat, totdat je er naar vraagt.Voor PARTICULIEREN: Heb jij en- of ken jij mensen die te maken hebben met betalingsproblemen, betaalachterstanden, onoverzichtelijke- of problematische schulden, neem dan contact met ons op.

Een team van specialisten staat klaar om jou (of hem, of haar) geheel KOSTELOOS*ONAFHANKELIJK, VERTROUWELIJK- en BIJ JOU THUIS te begeleiden, orde op zaken te stellen- en samen met jouw werkgever een leefbaar plan op te stellen, zodat er weer rust gecreëerd wordt. Wil jij (óók weer) stress vrij door het leven? Maak dan nu een afspraak voor een INTAKE | KENNISMAKING GESPREK. Dit kan veelal al binnen drie(3) werkdagen plaatsvinden.

Voor WERKGEVERS: Zijn jouw werknemers vaker ziek? of heeft jouw HR afdeling steeds vaker te maken met loonbeslag? 

Dan heeft jouw werknemer wellicht te maken met betalingsproblemen, betaalachterstanden en- of problematische schulden. Er zijn heel wat redenen te bedenken hoe dit ontstaan is, maar belangrijker is nu, hoe we samen kunnen kijken hoe we dit kunnen stabiliseren- en mooier nog, kunnen oplossen!

Deze financiële problemen zorgen tevens vaak voor schaamte, stress en onzekerheid, met veelal lichamelijke en- of geestelijke gezondheidsklachten tot gevolg. Mensen met deze klachten presteren minder, of gaan zelfs met ziekteverlof, met alle bedrijfseconomische gevolgen van dien.

Als bruggenbouwer, zet ik mijn ervaringskennis in, om sociale professionals duidelijk te maken waarom mensen met schulden bepaalde keuzes maken, en ondersteun ik Werkgevers- en HR managers, die in onze huidige maatschappij, maar vooral óók tijdens deze COVID-19 pandemie de financiële gezondheid van onze medemens in een hoog vaandel hebben staan.

Veelal verwijzen werkgevers, indien ze al op de hoogte zijn van de schuldenproblematiek van hun werknemer, rechtstreeks naar een "gespecialiseerde" schuldhulpverlener.

Maar, uit eigen ervaring kan ik u melden, dat voor velen, juist dat niet hetgeen is, waar ze op dat moment- en in de stress van schulden op zitten te wachten. Deze mensen hebben geen zin in administratieve- en bureaucratische rompslomp, maar hebben behoefte aan een luisterend oor. Iemand die weet wat er in ze omgaat, iemand die weet waarom ze juist dit gedrag vertonen. Gewoon iemand die ze begrijpt en op gepaste wijze- en waar nodig in Jip & Janneke taal begeleid naar de oplossing!! Dat geeft deze mensen juist meer energie, dan……

Vanuit mijn kritische rol, bied ik dan ook graag een andere kijk op dit traject.

Wil jij ook gebruik maken van mijn ervaringen, kijk op het traject- en een advies naar de juiste schuldhulpbemiddeling, neem dan contact met mij op !! (of verwijs je Werkgever of HR Manager naar mijn website.)

(* Het eerste adviesgesprek bij jou thuis is geheel kosteloos. Het vervolg traject vindt plaatst op basis van een overeenkomst met- en op kosten van jouw werkgever. Aansluitend hierop adviseren- en begeleiden wij jou naar de juiste officiële schuldhulpbemiddeling door gemeenten, gemeentelijke kredietbanken of instellingen, die zich in opdracht en voor rekening van de gemeenten met schuldhulpbemiddeling bezighouden. Als ervaringsdeskundigen, adviseren- en begeleiden wij jou dus naar- en tijdens het juiste- en officiële schuldhulptraject.)